Aromatherapie

De kruidenstempelmassage is een oosterse massage. Tijdens deze massage wordt gebruik gemaakt van kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende of ontspannende werking hebben. Deze kruiden worden samengesteld aan de hand van eeuwenoude Oosterse recepten. Vaak wordt hieraan nog een essentiële olie toegevoegd, om een extra effect aan de massage te kunnen geven. Doordat deze kruidenstempels verwarmd worden, komt de geur van de geneeskrachtige kruiden optimaal vrij.

Door met deze geurige en warme kruidenstempels te masseren, zorgt dit voor een diepe ontspanning van de spieren, goede doorbloeding van de huid en het opheffen van blokkades. De geur van de kruiden zorgt voor een totale ontspanning van lichaam en geest en brengt je cliënt volledig in balans. Het is een ideale massage bij lusteloosheid, stress en vermoeidheid.

De warmte van kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding en de stofwisseling en zorgt voor soepele spieren. De helende effecten van de kruiden dringen door tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De bloedvaten zetten uit en de huid wordt intenser doorbloed. Schadelijke stoffen worden hierdoor sneller afgevoerd. De massage stimuleert het lichaam om beter te werken en brengt het tegelijkertijd tot rust. Het lichaam tintelt uren na de massage nog steeds. Van alle massages is kruidenstempelmassage het meest doordringend.