Prijzen: 30 min € 35,- / 60 min € 55,- / 90 min € 85,- / 120 min € 110,-

Olie Ontspanningsmassage

Thaise oliemassage is een massage waarbij het lichaam wordt gemasseerd met een warme geurloze massage olie. De oliemassage stimuleert de bloedsomloop en wordt als ontspannend en verfrissend ervaren. Het helpt tegen vermoeidheid en stress, helpt bij het verwijderen van afvalstoffen en zorgt voor een goede conditie zowel lichamelijk als geestelijk. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise oliemassage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie.

Thaise oliemassage is aanbevolen voor iedereen die eens volledig wil ontspannen. Deze massage is ook geschikt voor ouderen, mensen met reuma, ver gevorderde artrose of ernstige rugklachten.

Neem minimaal een uur de tijd voor deze massage zodat de olie goed in de huid kan trekken. Een douche achteraf is dan ook niet nodig. De massageolie is van hoge kwaliteit en zal dan ook niet vet of plakkerig aanvoelen na de massage.

Olie ontspanningsmassage
We zijn elke dag open van: 10:00 tot 22:00 uur

 

Adres
Steenstraat 38A
6828CL Arnhem

bangkokthaimassage

Telefoon
026-8200514
0648 441595